top of page

Bruiloft Videograaf Vlaardingen

White 1.jpg

Bruiloft Videograaf
Video zoeken...
Bruiloft Videograaf
01:41
Video afspelen
Bruiloft video Stefan & Eva bruidsclip
06:06
Video afspelen
Bruiloft video  Laura en Florian bruidsclip
08:16
Video afspelen
Bruiloft Bas & Margriet Bruidsclip
06:47
Video afspelen
Quirijn en Hanneke 21 04 23 Korte Versie
04:46
Video afspelen
Jos en Sandra Bruidsclip
03:11
Video afspelen

BRUILOFT VIDEOGRAAF VLAARDINGEN

Professionele kwaliteit opnames

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van professionele kwaliteit opnames. Dit betekent dat jouw bruiloftsopnames eruit zullen zien als een echte film. We gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat de beelden haarscherp zijn en het geluid kristalhelder.

 

Ervaring met bruiloften

Onze videografen hebben veel ervaring met het vastleggen van bruiloften. We weten precies wat er nodig is om elke belangrijke gebeurtenis vast te leggen en we zorgen ervoor dat we op het juiste moment op de juiste plaats zijn. We hebben ook oog voor detail en leggen alle kleine momenten vast die anders misschien verloren zouden gaan.

 

Persoonlijke aanpak

We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we precies begrijpen wat jullie wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen vertalen naar de opnames. We zorgen ervoor dat we altijd open staan voor vragen en suggesties, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

 

Vastleggen van emoties en sfeer

Een bruiloft is een emotionele gebeurtenis en het vastleggen van deze emoties en sfeer is essentieel. Als videograaf weten wij precies hoe we deze momenten het beste kunnen vastleggen en zorgen ervoor dat jullie deze momenten keer op keer kunnen herbeleven. Van de traan van geluk bij het jawoord tot de uitbundige dansfeesten, alles wordt vastgelegd op een manier die de sfeer van de dag perfect weergeeft.

videograaf bruiloft Vlaardingen

Arno Tessers

Ik ben Arno en al zo lang ik me kan herinneren ben ik met fotografie en filmen bezig. Als kleine jongen van 6 leende ik m'n moeder's camera als ik ergens heen ging om foto's te maken. Dit werd iets later de videocamera van m'n opa die mee op reis ging om alles vast te leggen wat ik maar kon.

​​

Van vakantie filmpjes tot schoolreisjes, naar korte films en speelfilms. Mijn interesse gaat uit naar alles wat maar met film te maken heeft. Ik leg alles graag vast en met een oog voor detail probeer ik van alles iets bijzonders te maken.

Als Bruiloft Videograaf ben ik begonnen in 2006 en heb vanaf dag 1 ingezet op meerdere camera's, tijdens een bruiloft gebeurt er zoveel, hier wil je niets van missen. Ook moet niemand de videograaf opmerken, de dag gaat om het bruidspaar, niet de videograaf. Uw bruiloft video is dus in goede handen en ik kom met alle liefde als bruiloft videograaf bij jullie filmen. 

bruiloft videograaf vlaardingen
orange 1.jpg
bruiloft video

Het herbeleven van onze bruiloft is elke keer weer een feestje

bruiloft video

Super leuk. Bedankt dat je dit voor ons wilde doen. 

Aart en Georgiana
Michael en Linda
videograaf

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

-Wout van DoorenEventmanager Stichting Urbanfit 

REVIEWS

White 1.jpg
bruiloft videograaf

        BASIC PAKKET
 

1. Zes uur Filmen

2. 3 a 4 minuten video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

€1250

bruiloft video laten maken

      BRUIDS PAKKET

1. Acht uur Filmen

2. 3 a 4 minuten Video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

5. Volledige Ceremonie           Video gemonteerd

€1500

bruiloft video

      CINEMA PAKKET

1. Acht uur Filmen

2. 3 a 4 minuten Video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

5. Volledige Cermonie             Video gemonteerd

6. Tweede Cameraman

€1999

* Voor prijzen van alle extra's vraag de prijslijst aan.

BRUILOFT VIDEO PAKKETEN

White 2.jpg

BOEK EEN GESPREK

Bedankt voor uw bericht

CONTACT

bottom of page