top of page

Bruiloft Videograaf

White 1.jpg

Bruiloft Demo 2022
Video zoeken...
Bruiloft Demo 2022
Wordt afgespeeld
00:59
Jos en Sandra Bruidsclip
03:11
Video afspelen
Bruiloft Michael en Linda
03:40
Video afspelen
Bruiloft Aart en Georgiana
04:18
Video afspelen
Bruiloft Bas en Ilse
01:41
Video afspelen
Bruiloft Judith en Wilco
02:31
Video afspelen

BRUILOFT VIDEOGRAAF OP MAAT

Waarschijnlijk heb je dit al gehoord: 'Op je bruiloft wordt je geleefd en de dag vliegt voorbij'. Dit is volledig correct en de beste reden om de bruiloft videograaf alles goed vast te laten leggen om nog eens heerlijk na te genieten als de mooie dag voorbij is. Vooraf bespreken we jullie wensen om precies aan jullie verwachtingen te voldoen.   Ik film met meerdere camera's om niks te missen en maak een bruiloft video die jullie met trots kunnen delen op social media en nog jaren lang op kunnen terugkijken als 'jullie mooiste dag'.

Neem vrijblijvend contact op of plan een telefoongesprek in om de mogelijkheden te bespreken. 

Van bruidsclip tot volledige edit van de ceremonie, alles is helemaal naar jullie wensen aan te passen. De onderstaande pakketten zijn een greep uit de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat jullie wensen zijn en hoe we de beste herinnering op video kunnen maken van jullie mooie dag.

Zijn jullie plannen nog in het begin stadium, maar willen jullie wel graag weten of jullie datum beschikbaar is, kunnen we dat altijd ook vrijblijvend even checken. 

Ook voor last minute boekingen kunt u gerust terecht voor een videograaf voor uw bruiloft video.  

videograaf bruiloft

Arno Tessers

Ik ben Arno en al zo lang ik me kan herinneren ben ik met fotografie en filmen bezig. Als kleine jongen van 6 leende ik m'n moeder's camera als ik ergens heen ging om foto's te maken. Dit werd iets later de videocamera van m'n opa die mee op reis ging om alles vast te leggen wat ik maar kon.

​​

Van vakantie filmpjes tot schoolreisjes, naar korte films en speelfilms. Mijn interesse gaat uit naar alles wat maar met film te maken heeft. Ik leg alles graag vast en met een oog voor detail probeer ik van alles iets bijzonders te maken.

Als Bruiloft Videograaf ben ik begonnen in 2006 en heb vanaf dag 1 ingezet op meerdere camera's, tijdens een bruiloft gebeurt er zoveel, hier wil je niets van missen. Ook moet niemand de videograaf opmerken, de dag gaat om het bruidspaar, niet de videograaf. Uw bruiloft video is dus in goede handen en ik kom met alle liefde als bruiloft videograaf bij jullie filmen. 

bruiloft videograaf
orange 1.jpg
bruiloft video

Het herbeleven van onze bruiloft is elke keer weer een feestje

bruiloft video

Super leuk. Bedankt dat je dit voor ons wilde doen. 

Aart en Georgiana
Michael en Linda
videograaf

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

-Wout van DoorenEventmanager Stichting Urbanfit 

REVIEWS

White 1.jpg
bruiloft videograaf

        BASIC PAKKET
 

1. Zes uur Filmen

2. 3 a 4 minuten video

3. Meer