top of page
White 1.jpg

AFTER MOVIE LATEN MAKEN

Events Demo Reel
Video zoeken...
Events Demo Reel
Wordt afgespeeld
01:08
After Movie Tomofair Rdam 2022
01:01
Video afspelen
FotoFair 2022 After Movie
02:59
Video afspelen
Heroes Made in Asia After Movie
02:31
Video afspelen
After Movie Tomofair Utrecht 2022
03:06
Video afspelen
Empack vakbeurs After Movie
02:27
Video afspelen

Uw Evenement voorzien van een After Movie

Een Event is altijd zo voorbij, dus hoe beter nagenieten dan door een leuke after movie te laten maken om alles nogmaals te herleven? Een mooie After Movie voor u en uw gasten om te zien en te laten zien. Van vakbeurs tot festival, bij ieder event hoort een mooie after movie. Een promotie video om voor een volgend evenement te gebruiken. Of een uitgelicht optreden of gebeurtenis tijdens uw evenement. Met veel plezier kom ik het vastleggen en zorg voor een gepaste registratie van uw Event. 

Wilt u uw bedrijf uitlichten en beurs stand laten filmen tijdens een evenement laat dan een after movie maken van uw aanwezigheid bij het event door een korte sfeerimpressie van uw stand te laten filmen. Een after movie als promotie op uw website en social media.

Een korte samenvatting van uw evenement is een geweldige manier om toekomstige klanten en bezoekers te trekken. Een bewijs van voorgaand succes kan het verschil zijn om nieuwe deelnemers voor uw beurs te trekken of bezoekers een kaartje te laten kopen voor uw festival. Laat een after movie maken en overtuig uw klanten van de waarde van uw product. Arno Tessers Productions komt als videograaf graag langs om u hierbij te helpen. 

after movie

Arno Tessers

Ik ben Arno en al zo lang ik me kan herinneren ben ik met fotografie en filmen bezig. Als kleine jongen van 6 leende ik m'n moeder's camera als ik ergens heen ging om foto's te maken. Dit werd iets later de videocamera van m'n opa die mee op reis ging om alles vast te leggen wat ik maar kon.

​​

Van vakantie filmpjes tot schoolreisjes, naar korte films en speelfilms. Mijn interesse gaat uit naar alles wat maar met film te maken heeft. Ik leg alles graag vast en met een oog voor detail probeer ik van alles iets bijzonders te maken. 

Door korte samenvattingen te maken van schoolreisjes en vakanties kon ik goed oefenen voor het maken van after movies. Nu film ik vakbeurzen, festivals, sport evenementen en maak hier korte after movie clips van. Neem gerust contact op om een after movie te laten maken van uw evenement. 

after movie laten maken
orange 1.jpg
videograaf

Altijd als we Arno zien op onze evenementen dan hebben we een dikke smile. En daar zorgen de video's ook zeker voor. De combinatie van het enthousiasme en achtergrondinfo werkt super goed. We zien Arno dan ook echt als een EPIC Family lid!

event videograaf

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

videograaf review

De reclame video's waren geweldig, ze hebben zeker geholpen meer producten te verkopen

-Perry Bakker - EpicRuns
-Wout van DoorenEventmanager Stichting Urbanfit 
-Team Koanna

REVIEWS

SPECIALITEITEN

event banner.png

BEURS

Women's Race

EVENEMENT

Live Performance

FESTIVAL

BEDRIJVEN

bedrijfs video
epic logo.png
Warandeloop-logo-losWIT.png