top of page

Videograaf Bruiloft Rotterdam

White 1.jpg

Bruiloft Videograaf
Video zoeken...
Bruiloft Videograaf
01:41
Video afspelen
Bruiloft video Stefan & Eva bruidsclip
06:06
Video afspelen
Bruiloft video  Laura en Florian bruidsclip
08:16
Video afspelen
Bruiloft Bas & Margriet Bruidsclip
06:47
Video afspelen
Quirijn en Hanneke 21 04 23 Korte Versie
04:46
Video afspelen
Jos en Sandra Bruidsclip
03:11
Video afspelen

BRUILOFT VIDEOGRAAF ROTTERDAM

Als je op zoek bent naar een videograaf voor jouw bruiloft in Rotterdam, dan is het belangrijk om te letten op de stijl van de videograaf. Het is immers van belang dat de stijl van de videograaf aansluit bij jullie persoonlijke smaak en wensen.

Bij ons kun je rekenen op een stijl die zowel tijdloos als modern is. We streven er altijd naar om het verhaal van jullie trouwdag op een unieke en creatieve manier vast te leggen.

 

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beschikbaarheid en flexibiliteit van de videograaf op de dag zelf. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat alles op rolletjes verloopt op jullie bruiloft. Daarom zijn wij altijd flexibel en staan we klaar om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. We denken graag met jullie mee en passen ons aan op jullie wensen.

 

Ten slotte is ervaring van groot belang bij het vastleggen van bruiloften. Onze videograaf heeft al vele bruiloften vastgelegd en weet precies hoe hij of zij de mooiste momenten kan vastleggen. We hebben oog voor detail en weten precies welke momenten belangrijk zijn om vast te leggen. Zo kunnen jullie achteraf nog lang nagenieten van jullie prachtige trouwdag.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een videograaf voor jouw bruiloft in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor een stijlvolle, flexibele en ervaren aanpak, zodat jullie dag onvergetelijk wordt vastgelegd.

videograaf bruiloft rotterdam

Arno Tessers

Ik ben Arno en al zo lang ik me kan herinneren ben ik met fotografie en filmen bezig. Als kleine jongen van 6 leende ik m'n moeder's camera als ik ergens heen ging om foto's te maken. Dit werd iets later de videocamera van m'n opa die mee op reis ging om alles vast te leggen wat ik maar kon.

​​

Van vakantie filmpjes tot schoolreisjes, naar korte films en speelfilms. Mijn interesse gaat uit naar alles wat maar met film te maken heeft. Ik leg alles graag vast en met een oog voor detail probeer ik van alles iets bijzonders te maken.

Als Bruiloft Videograaf in Rotterdam ben ik begonnen in 2006 en heb vanaf dag 1 ingezet op meerdere camera's, tijdens een bruiloft gebeurt er zoveel, hier wil je niets van missen. Ook moet niemand de videograaf opmerken, de dag gaat om het bruidspaar, niet de videograaf. Uw bruiloft video is dus in goede handen en ik kom met alle liefde als bruiloft videograaf bij jullie filmen. 

videograaf bruiloft rotterdam
orange 1.jpg
bruiloft video

Het herbeleven van onze bruiloft is elke keer weer een feestje

bruiloft video

Super leuk. Bedankt dat je dit voor ons wilde doen. 

Aart en Georgiana
Michael en Linda
videograaf

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

-Wout van DoorenEventmanager Stichting Urbanfit 

REVIEWS

White 1.jpg
bruiloft videograaf

        BASIC PAKKET
 

1. Zes uur Filmen

2. 3 a 4 minuten video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

€1250

bruiloft video laten maken

      BRUIDS PAKKET

1. Acht uur Filmen

2. 3 a 4 minuten Video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

5. Volledige Ceremonie           Video gemonteerd

€1500

bruiloft video

      CINEMA PAKKET

1. Acht uur Filmen

2. 3 a 4 minuten Video

3. Meerdere Camera's

4. USB Stick

5. Volledige Cermonie             Video gemonteerd

6. Tweede Cameraman

€1999

* Voor prijzen van alle extra's vraag de prijslijst aan.

BRUILOFT VIDEO PAKKETEN

White 2.jpg

BOEK EEN GESPREK

Bedankt voor uw bericht

CONTACT

bottom of page