top of page
White 1.jpg

HARDLOOP VIDEO LATEN MAKEN

Urban Haring Run 2021 After Movie
Video zoeken...
Urban Haring Run 2021 After Movie
01:32
Video afspelen
Urban Haring Run 2023 VLOG
21:33
Video afspelen
Urban Trail Haarlem 2019
20:35
Video afspelen
Rotterdam Bruggenloop Route Video Timewarp
04:40
Video afspelen
Zeven Heuvelenloop - Route Video Timewarp
04:52
Video afspelen
Urban Haring Run Korte Promo
01:12
Video afspelen
videograaf arno tessers

Uw Hardloop Evenement voorzien van een After Movie

Een hardloopevent is altijd zo voorbij, dus hoe beter nagenieten dan door een leuke after movie te laten maken om alles nogmaals te herleven? Een mooie After Movie voor u en de lopers om te zien en te laten zien hoe het evenement is geweest.

Als hardloper loop ik graag mee om de hele route vast te leggen en een goed beeld te geven van hoe het is om met de run mee te doen. Dit is leuk voor de hardlopers om zelf na te beleven, maar ook om de niet hardlopers te kunnen laten zien hoe het was. 

Ik loop al jaren hard en maak ook al jaren hardloop video's. Of het nu gaat om een belevingsvideo, een vlog, een route video of een after movie, ik kom met veel plezier een mooie hardloopvideo maken van ieder evenement. 

Verras uw hardlopers achteraf met een mooie video of kondig het aan als leuke extra bij hun inschrijving voor de run. Gebruik de video om promotie te maken bij een volgend event. Of kijk naar de route om te zien waar er verbeter punten zijn voor volgend jaar. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken wat er mogelijk is en hoe we de beste video voor jullie harldloopevenement kunnen maken. 

 

after movie

Arno Tessers

Ik ben Arno. Ik ben filmer, videograaf en hardloper. De perfecte combinatie dus om in te zetten bij een hardloopevenement.

Als vlogger maak ik al jaren video's over hardlopen en heb ruim 500 video's op mijn YouTube kanaal staan. (RunArnoRun)

Ik loop graag evenementen en leg dan met een GoPro en een gimbal de hele run vast. Of dit nou een 5K of een Marathon is, de camera gaat mee. 

​​

Een video vertelt een verhaal en bij ieder evenement is ook een verhaal te vertellen. Dit kan als vlog met commentaar of gewoon de beelden voor zich laten spreken om een mooie impressie van het hardloop event te geven. 

Als sportman en videograaf combineer ik 2 passies die wat mij betreft een geweldige combinatie vormen. Neem gerust contact op om een after movie te laten maken van jullie hardloop evenement. 

after movie laten maken
orange 1.jpg
videograaf

Altijd als we Arno zien op onze evenementen dan hebben we een dikke smile. En daar zorgen de video's ook zeker voor. De combinatie van het enthousiasme en achtergrondinfo werkt super goed. We zien Arno dan ook echt als een EPIC Family lid!

event videograaf

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

videograaf review

De reclame video's waren geweldig, ze hebben zeker geholpen meer producten te verkopen

-Perry Bakker - EpicRuns
-Wout van DoorenEventmanager Stichting Urbanfit 
-Team Koanna

REVIEWS

SPECIALITEITEN

Women Running

Vlog

Women's Race

after movie

Running Group

route video

BEDRIJVEN

bedrijfs video
epic logo.png
Warandeloop-logo-losWIT.png
Breweryrun logo.png
videograaf vlaardingen
vldff logo.png
White 2.jpg

Bedankt voor uw bericht

CONTACT

bottom of page