top of page
Grey 3.jpg

CAMERAMAN

Demo Reel Arno Tessers Productions
Video zoeken...
Demo Reel Arno Tessers Productions

Demo Reel Arno Tessers Productions

01:26
Video afspelen
Bruiloft Demo 2022

Bruiloft Demo 2022

00:59
Video afspelen
Events Demo Reel

Events Demo Reel

01:08
Video afspelen
After Movie Heroes Dutch Comic Con

After Movie Heroes Dutch Comic Con

02:28
Video afspelen
Flynn's  - Junior doet alles

Flynn's - Junior doet alles

01:17
Video afspelen
Irish pub commercial

Irish pub commercial

00:35
Video afspelen

CAMERAMAN GEZOCHT?

Ervaring en expertise

Als u op zoek bent naar een professionele cameraman, dan is het belangrijk om te kijken naar zijn ervaring en expertise. Een goede cameraman heeft niet alleen de juiste apparatuur, maar ook de kennis en kunde om deze optimaal te benutten. Het is daarom verstandig om te kiezen voor een cameraman die al meerdere jaren in het vak zit en een brede kennis heeft van verschillende soorten videoproducties.

 

Communicatie en samenwerking

Naast ervaring en expertise is ook communicatie en samenwerking belangrijk bij het zoeken naar een cameraman. Het is essentieel dat de cameraman goed kan communiceren met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Daarnaast is het belangrijk dat de cameraman goed kan samenwerken en flexibel is in zijn aanpak. Dit zorgt voor een soepele productie en een mooi eindresultaat.

 

Cameraman gezocht

Bent u op zoek naar een cameraman voor uw videoproductie? Bij ons kunt u terecht voor een ervaren en professionele cameraman die beschikt over de juiste expertise en communicatieve vaardigheden. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en zorgen voor een productie van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onderwerp

Wat het onderwerp ook is, of het nu gaat om een bruiloft, een after movie van een beurs of het filmen van een dier, met alles gaat het om passie voor het vastleggen op de mooiste manier van wat op dat moment het onderwerp is. 

cameraman gezoch

Arno Tessers

Ik ben Arno en al zo lang ik me kan herinneren ben ik met fotografie en filmen bezig. Als kleine jongen van 6 leende ik m'n moeder's camera als ik ergens heen ging om foto's te maken. Dit werd iets later de videocamera van m'n opa die mee op reis ging om alles vast te leggen wat ik maar kon.

​​

Van vakantie filmpjes tot schoolreisjes, naar korte films en speelfilms. Mijn interesse gaat uit naar alles wat maar met film te maken heeft. Ik leg alles graag vast en met een oog voor detail probeer ik van alles iets bijzonders te maken. 

Als cameraman kom ik met alle liefde uw mooie momenten filmen. Laat een after movie maken, een bedrijfs video of bruiloft video, wat het ook is, ik kom het filmen. Dus zoekt u een cameraman neem dan snel vrijblijvend contact op. We kijken wat u nodig heeft om voor u een zo mooi mogelijke video te maken zodat u iets heeft om met trots op terug te kijken en te delen met anderen. Ook voor beschikbaarheid kunt u gerust even contact opnemen. 

cameraman
orange 1.jpg

REVIEWS

White Stars.png
bruiloft videograaf

Het herbeleven van onze bruiloft is elke keer weer een feestje

bedrijfs video

De reclame video's waren geweldig, ze hebben zeker geholpen meer producten te verkopen

-Aart & Georgiana
-Team Koanna
after movie laten maken

Wij wilden en kregen een stoere, sportieve en kwalitatieve video waar de belangrijkste aspecten van de Urban Haring Run in naar voren kwamen. De positiviteit en 'can do' mentaliteit van Arno zijn bijzonder te noemen.

-Wout van Dooren
Eventmanager Stichting Urbanfit 

CAMERAMAN VOOR:

bruiloft banner.png

BRUILOFT

photo-1492889971304-ac16ab4a4a5a.jpg

ONROEREND GOED

Contact

BEDRIJVEN

LogoFlynn's.png
Vitaminstorelogo.png
Bimbi logo wit.png
Breweryrun logo.png
irishpublogowhite.png
Urban20Haring20Run.png
koanna logo.png
druppiedrop-wit-logo.png
logo-gemeente-vlaardingen.png
Warandeloop-logo-losWIT.png
epic logo.png
vldff logo.png
bottom of page